ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Οι τιμές των εισιτηρίων για τα Σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης

 

Τα αντίτιμα των εισιτηρίων για το 2024 καθόρισε ο δήμος Σάμης, ο οποίος διαχειρίζεται το Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης και το Σπήλαιο Δρογκαράτης στην Κεφαλονιά.

Αναλυτικά, τα εισιτήρια που θα ισχύσουν για τη νέα σεζόν, έχουν ως εξής:

Για το Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης, το ατομικό εισιτήριο ενηλίκων και γκρουπ ορίζεται στα 10 ευρώ, το ατομικό εισιτήριο για παιδιά από 6 έως 18 ετών, φοιτητές, πολύτεκνους και επισκέπτες άνω των 65 ετών ορίζεται στα 5 ευρώ, ενώ δωρεάν είσοδος ισχύει για τους μόνιμους κατοίκους, τους ανέργους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τα παιδιά κάτω των 6 ετών.

Παράλληλα, για την είσοδο στο Σπήλαιο Δρογκαράτης, το ατομικό εισιτήριο ενηλίκων και γκρουπ ορίζεται στα 6 ευρώ, το ατομικό εισιτήριο για παιδιά από 6 έως 18 ετών, φοιτητές, πολύτεκνους και επισκέπτες άνω των 65 ετών ορίζεται στα 3 ευρώ, ενώ δωρεάν είσοδος ισχύει για τους μόνιμους κατοίκους, τους ανέργους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τα παιδιά κάτω των 6 ετών.

Σημειώνεται ότι το ενιαίο εισιτήριο ενηλίκων ορίζεται στα 13 ευρώ και το μειωμένο εισιτήριο στα 40 ευρώ. Περαιτέρω, το εισιτήριο προτεραιότητας κοστίζει 40 ευρώ, ενώ το εισιτήριο ιδιωτικής ξενάγησης εκτός ωρών αιχμής, ανέρχεται στα 400 ευρώ.