ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Το 1ο Διαδραστικό συνέδριο με επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις και τον ψυχισμό των ανθρώπων- “I ΑΜ #NOT Α DOLL CONFERENCE” - 29 /09 στην Ναύπακτο

 

Ορμώμενοι από τα στατιστικά στοιχεία των Ηνωμένων εθνών αλλά και από τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας τα οποία έχουν αυξηθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα, ανακοινώνουμε την διοργάνωση του “I ΑΜ #NOT Α DOLL CONFERENCE”, ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα διαδραστικό συνέδριο με επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις και τον ψυχισμό των ανθρώπων.

Στο πλαίσιο του 2ου  Ναύπακτος 2030  το “I ΑΜ #NOT Α DOLL CONFERENCE” έρχεται για πρώτη φορά την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ναύπακτο, με σκοπό να παρουσιάσει τον ρόλο του ανθρώπινου ψυχισμού όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις.

Στόχος του “I ΑΜ #NOT Α DOLL CONFERENCE” είναι η ανάδειξη των σημαντικών ζητημάτων που αφορούν το Δίκαιο και τις ανθρώπινες σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη της αντιμετώπισης της βίας, σωματικής και ψυχολογικής, μέσα από την προσέγγιση του ψυχισμού του θύτη και του θύματος, της οικογένειας της εκπαίδευσης και της δικαιοσύνης.

Η agenda του συνεδρίου βασίζεται στο πλαίσιο των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών και ειδικά στο Sdg5 που αφορά στην ισότητα των φύλων της οποίας προϋπόθεση για να επιτευχθεί είναι πρωτίστως η εξάλειψη κάθε μορφής διάκρισης, επιβλαβών πρακτικών και έμφυλης βίας.


Περισσότερα για το συνέδριο:

www.iamnotadollconference.org