ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Η Turkish Airlines πέτυχε Δείκτη Πληρότητας 83.3% για τον Οκτώβριο 2019



Αποτέλεσμα εικόνας για Η Turkish Airlines πέτυχε Δείκτη Πληρότητας 83.3% για τον Οκτώβριο 2019


Η Turkish Airlines, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κίνησης επιβατών και φορτίων τον Οκτώβριο 2019, πέτυχε δείκτη πληρότητας (LF) 83.3% για το συγκεκριμένο μήνα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα κίνησης του Οκτωβρίου 2019:
 
- Ο συνολικός αριθμός επιβατών που μεταφέρθηκαν, αυξήθηκε κατά 1,9% φτάνοντας τους 6,6 εκατ. επιβάτες.
- Ο εγχώριος δείκτης πληρότητας έφτασε το 86,2% με τον διεθνή να αγγίζει το 82,9%
- Οι επιβάτες μεταξύ διεθνών προορισμών (transfer passengers) αυξήθηκαν κατά 8%, ενώ ο αριθμός των διεθνών επιβατών- εξαιρουμένων των επιβατών διεθνών προορισμών (transit passengers)- αυξήθηκε κατά 9,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Το ποσοστό της αύξησης του συνολικού αριθμού επιβατών τον Οκτώβριο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του περασμένου έτους, ήταν 8,8% - η υψηλότερη αύξηση από την αρχή του έτους 
- Τον Οκτώβριο, ο εθνικός αερομεταφορέας σημείωσε διψήφια άνοδο στον αριθμό των επιβατών στη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή κατά 11,5% και 11,4% αντίστοιχα.
 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περιόδου Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2019
- Κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2019, ο συνολικός αριθμός επιβατών έφτασε τα 63,1 εκατομμύρια.
- Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2019, ο συνολικός δείκτης πληρότητας έφτασε το 81,6%. Ο διεθνής δείκτης πληρότητας ήταν 80,9%, ενώ ο ο εγχώριος έφτασε το 86,4%.
- Ο αριθμός των επιβατών μεταξύ διεθνών προορισμών αυξήθηκε κατά 4,3%.