ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Η απίστευτη δέσμευση του Radisson Hotel Group μέχρι το 2025




Αποτέλεσμα εικόνας για Αυγά από κότες αλανιάρες


Αυγά από κότες αλανιάρες δεσμεύθηκε να προμηθεύεται το Radisson Hotel Group. Και μάλιστα το 100% των αυγών για όλο το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο του ομίλου θα είναι από πηγές χωρίς κλουβιά, μέχρι το 2025.
Ο όμιλος θα δημοσιεύσει επίσης αυτή τη δέσμευση σε όλες τις βασικές γλώσσες και θα υποβάλλει δημόσια έκθεση σχετικά με την πρόοδο κάθε χρόνο.
“Η μετάβαση σε προμήθειες αυγών χωρίς κλουβιά θα απαιτήσει χρόνο και επένδυση, δήλωσε ο Inge Huijbrechts, παγκόσμιος ανώτερος αντιπρόεδρος, υπεύθυνος επιχειρήσεων στο Radisson Hotel Group.
Αλλά θα συνεργαστούμε στενά με τους προμηθευτές και τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μας για να πετύχουμε τον σκοπό μας”.
Αποτέλεσμα εικόνας για αυγά πρωινο σε ξενοδοχείο radisson
Ως μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στον κόσμο, το Radisson Hotel Group έχει μια μακρά ιστορία ως υπεύθυνη επιχείρηση, με δεοντολογικές επιχειρηματικές πρακτικές στον πυρήνα του πολιτισμού της.
Με τα αυγά χωρίς κλουβιά, η εταιρεία εξασφαλίζει αξιοπρεπή πρότυπα για τα ζώα που εκτρέφονται και για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα γεύματα που σερβίρονται στα ξενοδοχεία της.
“Η Humane League είναι ευτυχής που βλέπει το Radisson Hotel Group να δεσμεύεται να προμηθεύσει αυγά χωρίς κλουβί 100% σε όλο το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιό τους έως το 2025, δηλώνει η Amy Odene, συντονίστρια παγκόσμιων εταιρικών σχέσεων στο μη κερδοσκοπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Humane League με έδρα τα Ηνωμένα Έθνη.
Αυτή η δέσμευση θα ωφελήσει τις ζωές των ορνίθων σε όλη την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τους. Και επιβεβαιώνει ότι για τον Radisson Hotel Group, η ευημερία των ζώων που εκτρέφονται για φαγητό είναι υψηλή προτεραιότητα”.