ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ρεκόρ για τον τουρισμό κρουαζιέρας στο Άμπου Ντάμπι

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρεκόρ για τον τουρισμό κρουαζιέρας στο Άμπου Ντάμπι
Περίοδο ρεκόρ καταγράφει ο τουρισμός κρουαζιέρας στο Άμπου Ντάμπι, καθώς σημειώνεται τεράστια ζήτηση για ταξίδια εν πλω στις πολυτελείς γραμμές Celebrity Cruises και MSC Cruises.
Ειδικότερα, η Celebrity Constellation μετέφερε περισσότερους από 13.000 επισκέπτες κατά τη διάρκεια των έξι ταξιδιών της διάρκειας από 12 έως 15 νύχτες που αναχώρησαν από το Abu Dhabi την περίοδο 2016/17.
Επιπλέον, αύξηση 23% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο καταγράφουν οι κρατήσεις  για κρουαζιέρες για την περίοδο 2017/18  που αναχωρούν από το Άμπου Ντάμπι.
Ο Michael English, επικεφαλής της Celebrity Cruises δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πέρυσι ήταν ο πρώτος χρόνος που σαλπάραμε από το Αμπού Ντάμπι και είχαμε μια ενθουσιώδη ανταπόκριση από τους συνεργάτες μας και τους καλεσμένους μας. Προσβλέπουμε τώρα στην περίοδο 2017-2018, όταν η Constellation Celebrity θα επιστρέψει στην περιοχή.
Εν τω μεταξύ, η MSC Cruises θα επιστρέψει για τρίτη διαδοχική σεζόν την περίοδο 2017/18, για να εφοδιάσει με το κρουαζιερόπλοιο της MSC Splendida χωρητικότητας 3,900 επιβατών στο λιμάνι Cruise Abu Dhabi, καλύπτοντας την αυξανόμενη ζήτηση για 15 κρουαζιέρες.
Τέλος, αναφορικά με την περαιτέρω εξέλιξη της κρουαζιέρας στο Άμπου Ντάμπι, η Oxford Economics προβλέπει ότι ο τομέας του τουρισμού κρουαζιέρας του Αμπού Ντάμπι θα προσελκύσει 450.000 επιβάτες κρουαζιερόπλοιων μέχρι το 2020 αγγίζοντας τις 808.428 έως το 2025.