ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ATM signs partnership with ICCA as international business events sector expected to reach US$1.5 trillion this year


Η συνεργασία αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της ATM για την προώθηση της ανάπτυξης εντός του κλάδου ως ζωτικής σημασίας κινητήρια δύναμη του τουρισμού στην περιοχή

Το IBTM @ ATM, μια ειδική εκπομπή που παρουσιάζει επιχειρηματικές εκδηλώσεις, θα κάνει το ντεμπούτο της στο ATM 2025

Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, 23 Οκτωβρίου 2024: Η Arabian Travel Market (ATM), η κορυφαία διεθνής εκδήλωση για τον τομέα του ταξιδιού και του τουρισμού, ανακοίνωσε μια πρωτοποριακή συνεργασία με το International Congress and Convention Association (ICCA), επεκτείνοντας τον τομέα των επιχειρηματικών εκδηλώσεων στο την έκδοση του 2025 της έκθεσης.

Ως επίσημος Εταίρος Επιχειρηματικών Εκδηλώσεων για το ATM 2025, η ICCA θα διευθύνει συνεδρίες για το εξελισσόμενο τοπίο των παγκόσμιων επιχειρηματικών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων σεμιναρίων που επικεντρώνονται στο μέλλον του κλάδου και αντιμετωπίζουν βασικές τάσεις όπως η βιωσιμότητα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση των εμπειριών εκδηλώσεων .\

Επιπλέον, η ICCA θα είναι υπεύθυνη για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σημαντικών αγοραστών διεθνών ενώσεων, την προβολή της ποικίλης προσφοράς της περιοχής σε διοργανωτές εκδηλώσεων και την ικανότητά της να προσελκύει συνέδρια μεγάλης κλίμακας με τη μακροπρόθεσμη προοπτική να συνεισφέρει στην οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής.

Επιπλέον, η Ένωση θα παρουσιάσει μια αποκλειστική έκθεση κατάταξης κυβερνητικών συνεδριάσεων στην έκθεση, παρέχοντας κρίσιμα δεδομένα για την αυξανόμενη επιρροή της Μέσης Ανατολής στον χώρο των επιχειρηματικών εκδηλώσεων. Ο οργανισμός είχε προηγουμένως επισημάνει το Ντουμπάι ως την κορυφαία πόλη στη Μέση Ανατολή για συναντήσεις συλλόγων το 2023 και το Άμπου Ντάμπι το 2022.

Η Danielle Curtis , Διευθύντρια Έκθεσης ME, Arabian Travel Market, δήλωσε: "Η συνεργασία μας με την ICCA αντανακλά τη συνεχή δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξαιρετική αξία στον τομέα των επιχειρηματικών εκδηλώσεων, ο οποίος ήταν πάντα ο ακρογωνιαίος λίθος του ATM. Ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε το παγκόσμιο δίκτυο της ICCA και ιδέες για να προσφέρουμε απαράμιλλη αξία στους εκθέτες και τους συμμετέχοντες καθώς εξερευνούμε το μέλλον των επιχειρηματικών εκδηλώσεων, ιδιαίτερα στην ταχέως αναπτυσσόμενη διεθνή αγορά».

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) δείχνουν μια ισχυρή ανάκαμψη στον τομέα των επιχειρηματικών εκδηλώσεων. Οι δαπάνες για επαγγελματικά ταξίδια αναμένεται να ξεπεράσουν τα προ της πανδημίας επίπεδα το 2024, φτάνοντας το ρεκόρ των 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Ντουμπάι έχει ήδη εξασφαλίσει 175 διεθνείς επιχειρηματικές εκδηλώσεις το πρώτο εξάμηνο του 2024, αύξηση 24% σε σύγκριση με πέρυσι, σύμφωνα με το Dubai Business Events (DBE), υπογραμμίζοντας τη σημασία των ΗΑΕ ως βασικό προορισμό για επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Ο Dr Senthil Gopinath , Διευθύνων Σύμβουλος της ICCA, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια στρατηγική συνεργασία μεταξύ της ICCA και του ATM. Η ICCA θα δημιουργήσει ενισχυμένη αξία όσον αφορά τις επιχειρήσεις και τη γνώση στην Arabian Travel Market. Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς την προώθηση ουσιαστικών επιχειρηματικών δεσμεύσεων, με αφιερωμένες συνεδρίες, ερευνητικές εκθέσεις και ευκαιρίες δικτύωσης για βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς. 

«Μαζί, στοχεύουμε να φέρουμε τα καλύτερα από τις Επιχειρηματικές Εκδηλώσεις στα ΑΤΜ, ενισχύοντας τις συνδέσεις που θα αφήσουν ένα μόνιμο αντίκτυπο. Η στρατηγική συνεργασία υπογραμμίζει επίσης τη δέσμευση της ICCA να μοιράζεται αποκλειστικές γνώσεις σχετικά με τον κλάδο των παγκόσμιων συναντήσεων και τις μελλοντικές βέλτιστες πρακτικές. Ανυπομονούμε για ένα συναρπαστικό και παραγωγικό ταξίδι μπροστά μας.”

Ενισχύοντας τον κεντρικό ρόλο του ΑΤΜ ως πλατφόρμας για το εύρος της ταξιδιωτικής κοινότητας, η φετινή έκθεση θα παρουσιάσει το ντεμπούτο της IBTM @ ATM, μιας εξειδικευμένης ζώνης για προμηθευτές στον κλάδο των επιχειρηματικών εκδηλώσεων για να παρουσιάσουν τις προσφορές τους και να συνδεθούν με τους αγοραστές μέσω προκαθορισμένων ραντεβού και επαγγελματικών συναντήσεων. συνεδρίες ανταλλαγής. Η πρωτοβουλία θα περιλαμβάνει επίσης ένα αποκλειστικό πρόγραμμα συνεδρίων προσαρμοσμένο στις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του κλάδου των επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

Αυτό ακολουθεί την αυξανόμενη ζήτηση από επισκέπτες και εκθέτες που παρακολουθούν ΑΤΜ. Στην εκδήλωση του 2024, περισσότεροι από 7.000 παρευρισκόμενοι και 1.500 αγοραστές εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον κλάδο, καθώς και 400 εκθέτες τονίζοντας ότι αποτελεί ουσιαστικό μέρος της προσφοράς τους.

Η Claudia Hall , Διευθύντρια Έκθεσης, IBTM World, δήλωσε: «Ως παγκόσμια πλατφόρμα για τον κλάδο των Επιχειρηματικών Εκδηλώσεων, η IBTM είναι ενθουσιασμένη που συμμετέχει στη συνεργασία με το ATM και τον μακροχρόνιο στρατηγικό μας συνεργάτη ICCA για να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία για τους προγραμματιστές εκδηλώσεων και προμηθευτές στην περιοχή. Με την αναμενόμενη σημαντική ανάπτυξη για τον τομέα των επιχειρηματικών εκδηλώσεων στη Μέση Ανατολή και την αυξανόμενη ζήτηση από προμηθευτές και αγοραστές σε ΑΤΜ που θέλουν να συνδεθούν, να δραστηριοποιηθούν και να μοιραστούν γνώσεις και γνώσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για να υποστηρίξουμε αυτήν την ανάπτυξη. ”

Η 32η έκδοση του ATM θα τονίσει τον κεντρικό ρόλο της συνδεσιμότητας στη διαμόρφωση του μέλλοντος του τουρισμού με θέμα: «Παγκόσμια Ταξίδια: Ανάπτυξη του Τουρισμού του Αύριο μέσω Ενισχυμένης Συνδεσιμότητας». Συγκεντρώνοντας επαγγελματίες και ηγέτες του κλάδου από τους τομείς αναψυχής, MICE, πολυτελείας και εταιρικών ταξιδιών, το ATM παρέχει μια πλατφόρμα για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσης και επιχειρηματικές ευκαιρίες, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τις τελευταίες τάσεις, καινοτομίες και εξελίξεις παγκοσμίως.

Οι τελευταίες ειδήσεις για τα ΑΤΜ είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://hub.wtm.com/category/press/atm-press-releases/ .

Λεζάντα φωτογραφίας , από την LR: Danielle Curtis, Διευθύντρια Έκθεσης ME, Arabian Travel Market; Dr Senthil Gopinath, Διευθύνων Σύμβουλος, ICCA; και Claudia Hall, Διευθύντρια Έκθεσης, IBTM World.

Ετικέτες:  Dr Senthil Gopinath , ICCAClaudia Hall , IBTM WorldDanielle Curtis, Arabian Travel Market