ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Η Εύβοια νέος προορισμός των Πολωνών στο πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ Rainbow το 2025

 


Η Εύβοια είναι ο νέος προορισμός στην Ελλάδα του τουρ οπερέιτορ της Πολωνίας Rainbow για το καλοκαίρι του 2025.

Ο τουρ οπερέιτορ έχει προγραμματίσει πτήσεις από το Κατοβίτσε και την Βαρσοβία προς Αθήνα και με προορισμό την Εύβοια. Από το Κατοβίτσε οι πτήσεις θα είναι κάθε Πέμπτη και από τη Βαρσοβία κάθε Κυριακή. Η πρώτη αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου 2025.

Τα περισσότερα συνεργαζόμενα με τον Rainbow ξενοδοχεία στην Εύβοια (3 και 4 αστέρων, all-inclusive) βρίσκονται στην παραλία ή σε κοντινή απόσταση από αυτήν και προσφέρουν δωρεάν υπηρεσία παραλίας.

Ο τουρ οπερέιτορ εκθειάζει τα νερά, τις παραλίες και τα γραφικά τοπία της Εύβοιας, τονίζοντας ότι ο προορισμός είναι ιδανικό μέρος για οικογενειακή χαλάρωση, αλλά και για θαλάσσια σπορ: windsurfing, kitesurfing, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Ο Rainbow δίνει και τη δυνατότητα επιπλέον μιας εβδομάδας με περιηγήσεις στα αξιοθέατα στην Αθήνα, του Δελφούς, τις Μυκήνες, και τα Μετέωρα.