ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ο όμιλος Jet2 ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα city breaks 2025-26 - περιλαμβάνεται και η Αθήνα

 

Το πρόγραμμα city breaks τη χειμερινή περίοδο 2025/26 παρουσίασαν οι Jet2.com και Jet2CityBreaks.

Το πρόγραμμα είναι το μεγαλύτερο του Ομίλου μέχρι τώρα, με την προσθήκη δέκα δρομολογίων, ενώ περιλαμβάνει και την Αθήνα.

Ειδικότερα, θα υπάρχουν πτήσεις προς Αθήνα, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Κρακοβία, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη, Βιέννη και Βενετία από οκτώ βρετανικές βάσεις της jet2 στο Μπέρμιγχαμ, East Midlands, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Newcastle International και Stansted. 

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: «Αν και υπάρχει μεγάλη ζήτηση γι αυτόν τον χειμώνα, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι κοιτάζουν επίσης πιο μπροστά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βγάλαμε προς κράτηση τώρα το μεγαλύτερο πρόγραμμα χειμερινών διακοπών μας στην πόλη για το 2025/26. Αυτό θέλουν οι πελάτες μας και οι ανεξάρτητοι συνεργάτες ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Οι πελάτες που κάνουν κράτηση για διάλειμμα στην πόλη μπορούν να επιλέξουν μόνο πτήσεις από το Jet2.com ή ένα προστατευμένο από την Atol πακέτο διακοπών με την Jet2CityBreaks.