ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Επέκταση του στόλου της Disney Cruise Line με έμφαση στην ψυχαγωγία

 

Η Disney Cruise Line αποκάλυψε την προσθήκη τεσσάρων νέων πλοίων στον ήδη στόλο της, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερες οικογένειες να απολαύσουν την παγκόσμιας κλάσης γαστρονομία, την εξαιρετική ψυχαγωγία και την υποδειγματική φιλοξενία που έχει καθιερώσει την εταιρεία.

Με πέντε πλοία ήδη σε λειτουργία και τέσσερα ακόμα να βρίσκονται υπό κατασκευή, η προσθήκη των νέων πλοίων θα αυξήσει τον συνολικό αριθμό του στόλου σε 13 πλοία μέχρι το 2031. Τα νέα αυτά πλοία θα κατασκευαστούν στο ναυπηγείο Meyer Werft στη Γερμανία και τα ονόματα, τα σχέδια και τα δρομολόγια τους βρίσκονται ακόμη υπό ανάπτυξη.

Νέο Θεατρικό Σόου “Disney Hercules” στο Disney Destiny

Το πλοίο Disney Destiny, που θα ξεκινήσει τα ταξίδια του τον Νοέμβριο του 2025, θα φιλοξενήσει το ολοκαίνουργιο, θεατρικό σόου “Disney Hercules”. Το σόου θα είναι αποκλειστικό για το πλοίο αυτό και θα μεταφέρει τους επιβάτες σε έναν κόσμο όπου οι αγαπημένοι ήρωες και κακοί της Disney ζωντανεύουν στη σκηνή του Walt Disney Theatre.

Το Disney Hercules θα αναβιώσει την κλασική ταινία της Walt Disney Animation Studios με έναν φρέσκο, μοντέρνο τρόπο, προσαρμοσμένο για τη σκηνή, διατηρώντας όμως την αυθεντική ιστορία και το πνεύμα της ταινίας. Το σόου θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα τραγούδια από την ταινία, καθώς και την πρώτη θεατρική εμφάνιση του τραγουδιού “Shooting Star.”

Οι Μούσες θα είναι οι αφηγητές του σόου, καθοδηγώντας το κοινό μέσα από την μυθική αυτή ιστορία του καλού εναντίον του κακού. Οι νέες μουσικές διασκευές θα δώσουν έμφαση στις ποπ και γκόσπελ επιρροές του πρωτότυπου soundtrack, δημιουργώντας ένα σόου γεμάτο με συναρπαστικά μουσικά νούμερα, εξαιρετικά φωνητικά και εντυπωσιακά οπτικά εφέ.

Νέες Παραστάσεις στη Disney Cruise Line

Εκτός από το Disney Hercules, το πλοίο Disney Destiny θα φιλοξενήσει επίσης δύο ακόμα θεατρικά σόου, το Frozen, A Musical Spectacular και το Disney Seas the Adventure, τα οποία θα περιλαμβάνουν αγαπημένους χαρακτήρες της Disney και της Pixar.

Παράλληλα, η Disney Cruise Line παρουσίασε ένα πρώτο απόσπασμα από το σόου Disney The Tale of Moana, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος στο πλοίο Disney Treasure. Στο σόου αυτό, οι επιβάτες θα δουν την Moana να αντιμετωπίζει τον Te Kā, έναν φλογερό αντίπαλο που θα εμφανιστεί στη σκηνή ως μια εντυπωσιακή μαριονέτα ύψους 4,5 μέτρων, η μεγαλύτερη που έχει κατασκευαστεί ποτέ για παράσταση της Disney Cruise Line.

Η Disney Cruise Line συνεχίζει να καινοτομεί στον χώρο της ψυχαγωγίας εν πλω, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν την αγάπη για την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, φέρνοντας τους αγαπημένους χαρακτήρες και ιστορίες της Disney πιο κοντά στους θαυμαστές της από ποτέ. Με την προσθήκη νέων πλοίων και παραστάσεων, η εταιρεία ενισχύει τη δέσμευσή της για υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία και φιλοξενία, καθιστώντας την ένα από τα κορυφαία ονόματα στον τομέα της κρουαζιέρας.