ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Πράσινο φως για 5 νέα πεντάστερα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη

 


Πράσινο φως για νέα πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη – Ξεκινά και ...

Άδειες χορήγησαν οι αρμόδιες αρχές για πέντε νέα πεντάστερα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη.

  • H υπηρεσία δόμησης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΚΑΡΑΠΕΤΗΣ ΕΝΑ ΙΚΕ για την ανέγερση ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Άνω Μερά Μυκόνου.
  • H υπηρεσία δόμησης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης χορήγησε άδεια στην εταιρεία MYKONOS CROWN A.E. για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων κλασικού τύπου στη Μύκονο.
  • H υπηρεσία δόμησης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΑΙΓΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΗΤΙΚΗ Α.Ε. για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μύκονο.
  • H υπηρεσία δόμησης του δήμου Θήρας χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΓΙΩΜΑ Α.Ε. για την ανέγερση ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 5 αστέρων στο Καμάρι Σαντορίνης.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Θήρας χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ Α.Ξ.Τ.Ε. για ανέγερση ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Σαντορίνη.

Σημειώνεται ότι οι άδειες που έχουν δοθεί προηγούνται της πρόσφατης απόφασης του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για αναστολή ενός έτος της χορήγησης οικοδομικών αδειών για τουριστικά καταλύματα στις εκτός σχεδίου περιοχές σε Μύκονο και Σαντορίνη.