ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Έρευνα: Το 19% των Γερμανών επιθυμεί να κάνει διακοπές στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι




Έρευνα: Το 19% των Γερμανών επιθυμεί να κάνει διακοπές στην Ευρώπη ...

Οι μισοί Γερμανοί θα προτιμήσουν να μην ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι, το 19% προγραμματίζει διεθνή ταξίδια στην Ευρώπη, ενώ το 31% θα κάνει διακοπές εντός Γερμανίας.

 Μάλιστα, παρά τους περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια, το 3% των Γερμανών εξετάζουν επιλογές διακοπών και εκτός Ευρώπης. Αυτό δείχνει έρευνα που διενήργησε η Infratest Dimap για λογαριασμό του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου της Γερμανίας, ARD.

Παράλληλα, το 84% δήλωσε ότι γνωρίζει ήδη πότε και που θα κάνει διακοπές αυτό το καλοκαίρι, ενώ το 15% δεν γνωρίζει ακόμα.Το προηγούμενο καλοκαίρι, μόνο το 27% των Γερμανών δεν έκανε διακοπές, το 30% ταξίδεψε εντός Γερμανίας, το 40% εντός Ευρώπης και το 10% σε προορισμούς εκτός Ευρώπης.

Από όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι, το 47% σκοπεύει να προβεί σε δαπάνες αντίστοιχες με τις περυσινές, ενώ το 18% θα δαπανήσει περισσότερα.

 Το 31% είπε ότι ξοδέψει λιγότερα στις εφετινές διακοπές σε σύγκριση με το 2019.Η έρευνα έγινε τηλεφωνικά σε δείγμα 1.018 ατόμων, στις 18 και 19 Μαΐου. 
https://www.tornosnews.gr/