ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Με roadshows σε Βομβάη και Δελχί, η Σερβία προσελκύει Ινδούς τουρίστες




Αποτέλεσμα εικόνας για Δελχί,


Η Σερβία στοιχηματίζει να πάρει ένα μεγάλο μέρος στο συνεχώς αυξανόμενο κομμάτι εξερχόμενων ταξιδιωτών από την Ινδία.
Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει από την πίτα των εξερχόμενων Ινδών ταξιδιωτών, ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Σερβίας επεκτείνει τις τουριστικές του δραστηριότητες στην Ινδία, με roadshows στη Βομβάη και το Δελχί.
“Ο εξερχόμενος τουρισμός από την Ινδία βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και θα θέλαμε να είμαστε μέρος αυτής της ανάπτυξης, τονίζει η Marija Labovic, διευθύνουσα σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας.
Η Σερβία έχει τα πάντα για να προσφέρει στους απαιτητικούς ταξιδιώτες και είμαστε προετοιμασμένοι να καλύψουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ινδικής αγοράς”.
Σε μια κίνηση για την προώθηση του τουρισμού χωρίς σύνορα, η κυβέρνηση της Σερβίας έχει δώσει απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης για τους Ινδούς υπηκόους από τον Σεπτέμβριο του 2017.