ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Στην Ελλάδα τον Μάιο, το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο για fitness





Αποτέλεσμα εικόνας για Στην Ελλάδα τον Μάιο, το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο για fitness


Όσοι τρώνε υγιεινά, αθλούνται, λατρεύουν την ευεξία, αναζητούν νέες εμπειρίες και θέλουν να αγοράσουν μία πολυτελή σουίτα σε κρουαζιερόπλοιο, τώρα, έχουν τη δική τους γραμμή κρουαζιέρας.
Η Blue World Voyages, μια νέα γραμμή κρουαζιέρας, θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας. Είναι ιδανικό για επιβάτες που ασπάζονται τον αθλητικό και υγιεινό τρόπο ζωής.
Θα προσφέρει το νέο προϊόν “Active Lifestyle Cruising” και θα είναι η πρώτη γραμμή κρουαζιέρας του είδους.
Το πλοίο -που το όνομα του θα αποφασιστεί σύντομα- ξεφεύγει από την παραδοσιακή αίσθηση των κρουαζιερόπλοιων. Στο πολυτελές πλοίο των 350 επιβατών θα υπάρχουν αθλήματα, χώροι ευεξίας και γυμναστήρια με την τελευταία τεχνολογία του είδους.

Πισίνα, ένα με την θάλασσα

Το κατάστρωμα του θα έχει γήπεδα γκολφ, ποδοσφαίρου και δύο πισίνες. Η κεντρική όμως πισίνα του Sea-Water Lap, θα κλέβει την παράσταση. Θα χαμηλώνει δίνοντας την αίσθηση ότι γίνεται ένα με την θάλασσα και θα είναι το τέλειο σκηνικό για βουτιές.
Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν θεραπείες ευεξίας καθώς και υγιεινά πιάτα από τοπικά προϊόντα που προμηθεύεται το προσωπικό από κάθε λιμάνι.
“Η επικέντρωση μας στο Active Lifestyle Cruising αποτελεί τον πυρήνα της συνολικής ταξιδιωτικής μας εμπειρίας κρουαζιέρας, λέει η Gene Meehan, πρόεδρος και ιδρύτρια της Blue World Voyages.
Είναι βαθιά ενσωματωμένο σε κάθε πτυχή της εταιρείας, από το σχεδιασμό των πλοίων, τα προγράμματα μέχρι και τα δρομολόγια”.

Δρομολόγια και σε Ελλάδα από το Μάιο

Τα λιμάνια έχουν επιλεγεί προσεκτικά με βάση τις τοπικά διαθέσιμες δραστηριότητες που σχετίζονται με τη γυμναστική, όπως πεζοπορία, γκολφ, θαλάσσια σπορ, ποδηλασία και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός.
Στην παρθενική του επταήμερη μεσογειακή διαδρομή, τον Μάιο θα κάνει στάση σε λιμάνια στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Κορσική, την Ισπανία, την Κροατία και την Ιταλία.
Όντας μικρό το νέο πλοίο Blue World Voyages θα έχει πρόσβαση σε απομονωμένες περιοχές που δεν μπορούν να προσεγγίσουν μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια.

Μπορείς να αγοράσεις σουίτα στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Η Blue World Voyages αποσκοπεί επίσης να ταράξει τα νερά στη βιομηχανία κρουαζιερόπλοιων.
Προσφέρει στους επιβάτες την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα σπίτι στην κυριολεξία στην θάλασσα. Να αγοράσουν μία από τις είκοσι πολυτελείς σουίτες του και να γίνουν μέλη του “Owners Club”. Μάλιστα όταν δεν τις χρησιμοποιούν μπορούν να τις νοικιάζουν μέσω της ειδικής υπηρεσίας του Blue World.

Δείτε το βίντεο με το νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Blue World Voyages