ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

IOPC Funds:Ενημέρωση για το Αγία Ζώνη ΙΙ:

·    Αποτέλεσμα εικόνας για IOPC Funds:Ενημέρωση για το Αγία Ζώνη ΙΙ

   Το Γραφείο Υποβολής Αξιώσεων λειτουργεί από τις 2 Νοεμβρίου,
·       Η Εκτελεστική Επιτροπή του Κεφαλαίου του (1992 Fund)ενέκρινε την πληρωμή των αποζημιώσεων,
·       Η ιστοσελίδα για τους αιτούντες είναι πλέον διαθέσιμη και στα Ελληνικά

Με την έναρξη της λειτουργίας Γραφείου Υποβολής Αξιώσεων στον Πειραιά την περασμένη εβδομάδα (2 Νοεμβρίου), το Ελληνικό προσωπικό βοηθά τους αιτούντες και δέχεται την υποβολή αιτήσεων αξιώσεωνσχετιζόμενων με το περιστατικό του «Αγία Ζώνη ΙΙ». Μπορούν να προγραμματισθούν συναντήσεις ώστε να συζητηθούν οι αξιώσεις κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου από τις 09:00 έως 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σε συνάντηση που έγινε στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα (30 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου), η Εκτελεστική Επιτροπή του Ταμείου του 1992 ενέκρινε την καταβολή αποζημιώσεωνγια τις αξιώσεις που θα προκύψουν από το περιστατικό αυτό. Η επιτροπή συμφώνησε να ανοίξει ένα Ταμείο Μεγάλων Αξιώσεων για το περιστατικό, όπου αρχικά θα διατεθούν £26 εκατομμύρια λίρεςενώ άλλα£25 εκατομμύρια θα διατεθούν αργότερα μέσα στο 2018. Αυτή η διαδικασία θα επιτρέψει την ταχεία καταβολή αποζημίωσης σεδικαιούμενους παθόντες. Παρόλα αυτά, η ταχύτητα με την οποία θα διεκπεραιώνονται οι αξιώσεις θα εξαρτηθεί από το εάν οι αιτούντες ακολουθούν σωστά τις διαδικασίες διεκδίκησης των απαιτήσεων του Ταμείου IOPC, όπως αυτές αναφέρονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα.
Το IOPC έχει δημιουργήσει μια λεπτομερή ηλεκτρονική σελίδα πληροφοριών για τους αιτούντες τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ελληνικά. Η σελίδα (www.iopcfunds.org/agia-zoni-ii-claimants) παρέχει τα έντυπα των αξιώσεων καθώς και λεπτομερείς οδηγίες της διαδικασίας για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Γραφείο Υποβολής Αξιώσεων για το Αγία Ζώνη ΙΙ
Σκουζέ 26, 4ος Όροφος
Πειραιάς, Τ.Κ. 18536
Ελλάδα
Τηλέφωνο/fax: +30 210 4282334

Ώρες λειτουργίας (με ραντεβού): 09:00-15:00, Δευτέρα με Παρασκευή.