ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ρωσικός τουρισμός: Tρίτη η Ελλάδα στις online κρατήσεις διακοπών έως τον Οκτώβριο



Αποτέλεσμα εικόνας για Ρωσικός τουρισμός: Tρίτη η Ελλάδα στις online κρατήσεις διακοπών έως τον Οκτώβριο

Tουρκία και Ρωσία συγκεντρώνουν περίπου το μισό όγκο των online κρατήσεων από Ρώσους που προγραμματίζουν οργανωμένες διακοπές την περίοδο από τις 20 Αυγούστου έως τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση καταλαμβάνοντας το τρίτο μεγαλύτερο ποσοστό κρατήσεων, σύμφωνα με ανάλυση των στατιστικών στοιχείων από τη ρωσική πλατφόρμα Onlinetours.ru.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Τουρκία συγκεντρώνει μερίδιο 28,3% στο σύνολο των πωλήσεων της περιόδου, η Ρωσία το 20,3% (αύξηση 41% από πέρυσι) και η Ελλάδα το 11,3% (μείωση 31% σε σχέση με πέρυσι).


Ακολουθεί η Κύπρος (7%) που όμως σημειώνει αύξηση 26% από πέρυσι, η Τυνησία (6,9%) με αύξηση 52% και η Ισπανία (5%) με μείωση 7%.

Οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν κατά μέσο όρο 56 ημέρες πριν την αναχώρηση, και οι περισσότερες εξ αυτών αφορούσαν πακέτα all inclusive.