ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

11ο Συνέδριο "Αερομεταφορές Παρόν και Μέλλον"


Αποτέλεσμα εικόνας για 11ο Συνέδριο "Αερομεταφορές Παρόν και Μέλλον"

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά διεξάγεται το διεθνές επιστημονικό συνέδριο που οργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Ελληνικής Κυβέρνησης. σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων (Π.Ε.Π), της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας, από την εταιρεία iForce Επικοινωνίες με θέμα : «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 π.μ., στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών, στην Αθήνα. Την έναρξη του συνεδρίου έχει προσκληθεί να τελέσει ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης. Με την παρούσα επιστολή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε εσείς και οι συνεργάτες σας στο εν λόγω συνέδριο ως VIP σύνεδρος.

Το κύριο θέμα του συνεδρίου είναι η διερεύνηση και ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης των δημόσιων και ιδιωτικών τομέων των αερομεταφορών από νομική, επιστημονική και οικονομική άποψη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις διεθνείς πρακτικές, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Θεωρούμε ότι αυτό το συνέδριο θα είναι ένα ελκυστικό και κερδοφόρο επιχειρηματικό περιβάλλον της αεροπορίας όχι μόνο για τους εμπειρογνώμονες και τους ιθύνοντες της περιοχής, αλλά και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Το φετινό συνέδριο θα επικεντρωθεί σε αυτά τα δύο βασικά θέματα: A. Αεροπορική Ιατρική στην Πολιτική Αεροπορία (Πιστοποιητικά Υγείας Ιπταμένων) B. Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (Unmanned Aircraft Systems/Drones) Επιπλέον, όπως γνωρίζετε η χορηγία αποτελεί πάντα έναν βασικό παράγοντα για την επιτυχία της εκδήλωσης καθώς είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσει η επιχείρησή σας προβολή σε ένα εξειδικευμένο κοινό αλλά και να δικτυωθείτε με άλλους φορείς που θα ωφελήσουν την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας και θα επιβοηθήσουν τον εμπορικό σας σκοπό.

Θεωρούμε ότι το συνέδριο συμβάλει ουσιαστικά όχι μόνον στον κοινωνικό και επιστημονικό διάλογο, σε ενημέρωση Ελλήνων και ξένων επενδυτών στον κλάδο αλλά και του κοινού και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων σε μια κρίσιμη στιγμή για την εθνική μας οικονομία.
Πηγή:aviationnews.gr