ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

«Φίλος ο Αθηναίος», η νέα μασκότ που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 15 χρόνια του ΔΑΑ!




Eίναι συνεργάτης, αλλά πάνω απ’ όλα φίλος. Είναι φιλόξενος, Αθηναίος και γεμάτος χαμόγελο!

Σας παρουσιάζουμε τον «Φίλο τον Αθηναίο», τη νέα μασκότ, που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 15 χρόνια του ΔΑΑ!

Θα τον βρείτε να περιφέρεται στους χώρους του αεροδρομίου, ντυμένο στα μπλε, χαρούμενο, φιλικό και... ολοστρόγγυλο, να υποδέχεται τους επιβάτες και τους επισκέπτες με ένα ζεστό χαμόγελο! Αν τον συναντήσετε λοιπόν μπροστά σας να σας χαιρετά, ανταποδώστε το χαμόγελο και νιώστε την αύρα της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας, που είναι διάχυτη στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ο νέος «πρεσβευτής» του ΔΑΑ, εκτός από το καλωσόρισμα των επιβατών, έχει κι άλλα... καθήκοντα: θα συμμετάσχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις, σε διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες, ενώ παράλληλα θα δίνει μια χαρούμενη νότα και στις ημέρες των γιορτών και των διακοπών. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα είναι ο καλύτερος «Φίλος ο Αθηναίος» για όλους τους μικρούς επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου μας, ένας φίλος που θα αγαπήσουν από την πρώτη στιγμή που θα συναντηθούν μαζί του στον ΔΑΑ. Υποδεχτείτε τον!