ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

HATTA - ASTA: Τόνωση των ταξιδιωτικών ροών μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας

 


Ο Σύνδεσμος HATTA καλωσορίζει στα γραφεία του, τις εργασίες του ελληνικού και κυπριακού τμήματος της ASTA (American Society of Travel Advisors). Πρόσφατα, ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, διευθύνων σύμβουλος της North Events ανέλαβε τη θέση του προέδρου του Greece & Cyprus Chapter της ASTA, εστιάζοντας στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των χωρών και την τόνωση των ταξιδιωτών ροών.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης υπογράμμισε τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών travel advisors και Tour Operators. Ο κ. Μπαμπάνης δεσμεύτηκε για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο αγορών.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, “πιστεύω πως η εκλογή αυτή έγινε στην κατάλληλη στιγμή για τον τουρισμό μας. Δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι με τον Λεωνίδα Μπαμπάνη είχαμε στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια, απευθυνόμενοι σε διεθνείς τουριστικές αγορές – περισσότερο αναφέρομαι στο γεγονός ότι με τη δική του συνδρομή, η προσπάθειά μας να τονωθεί η επικοινωνία ΗΠΑ και Ελλάδας σίγουρα θα έχει σημαντικά αποτελέσματα. Τώρα, κάτω από την ίδια στέγη, η συνεργασία αυτή θα γίνει ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική”.