ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Master Class ελληνικής γαστρονομίας στη Ρωσία









Με τη συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 του ίδιου μήνα το πρωτότυπο πρόγραμμα με την ονομασία «Greek Picnic» σε συνεργασία με τον Τ.Ο Mouzenidis Travel.
Στο πλαίσιο του έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας, ο Τ.Ο Μouzenidis Travel κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες από το 2016 στην παρασκευή της ελληνικής σαλάτας στην Κόκκινη Πλατεία, διοργανώνει master class παρασκευής της ελληνικής Σαλάτας απευθυνόμενος σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers σε 7 πόλεις της Ρωσίας και συγκεκριμένα στις πόλεις Ουφά , Βόλγκογραντ, Νίζνι Νόβγκοροντ, Ροστόβ να Ντιον, Κράσνονταρ, Νοβοσιμπίρσκ και Αικατερίνεμπουργκ. Στόχος της δράσης είναι η ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος των Ρώσων από την Ρωσική Περιφέρεια προς την Ελλάδα.Αποτέλεσμα εικόνας για Master Class ελληνικής γαστρονομίας στη Ρωσία
Η πρώτη κατά σειρά εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ούφα και σημείωσε μεγάλη επιτυχία όπως φαίνεται τόσο από τη συμμετοχή όσο και τα σχόλια των παριστάμενων.
Το πρόγραμμα master class θα συνεχιστεί στις 10 Ιουλίου στο Βόλγκογραντ και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου στο Αικατερίνεμπουργκ.