ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ειδήσεις Εν Συντομία


Η 2η γιορτή Πολιτιστικού Τουρισμού GRecoACTE στην Εύβοια, στις 22-24 Ιουνίου


Yπό την Αιγίδα του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA, διοργανώνεται και φέτος η 2η γιορτή Πολιτιστικού Τουρισμού GRecoACTE (Art and cultural tourism event), στο Γιαννίτσι Καρύστου της Εύβοιας, από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου 2018.


Λειτουργία συρταρωτής γέφυρας πορθμού Ευρίπου


    Γίνεται γνωστό ότι η συρταρωτή γέφυρα πορθμού Ευρίπου θα παραμείνει κλειστή και δεν θα λειτουργεί για την εξυπηρέτηση αναγκών ναυσιπλοΐας την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.


Συγχώνευση της SilkAir με τη Singapore Airlines

Η SilkAir, η εξ ολοκλήρου θυγατρική και περιφερειακή εταιρεία της Singapore Airlines (SIA), θα προχωρήσει σε σημαντική επένδυση που αφορά στην αναβάθμιση των προϊόντων καμπίνας των επιβατών. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση αποτελεί μέρος ενός πολύχρονου προγράμματος που προβλέπει τη συγχώνευση της αεροπορικής εταιρίας με τη Singapore Airlines