ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Συμφωνία Υπουργείου Τουρισμού - UNWTO για τη Διεθνή Συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού




Αποτέλεσμα εικόνας για Συμφωνία Υπουργείου Τουρισμού - UNWTO για τη Διεθνή Συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού


Η υπουργός Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά συνυπέγραψε με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO), Zurab Pololikashvili τη συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Οργανισμού για τη συνδιοργάνωση της 8ης Διεθνούς Συνάντησης για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού στη Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2018.
Η συμφωνία υπεγράφη στο San Sebastian της Ισπανίας, στο πλαίσιο της 108ης Συνόδου του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, όπου η Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά από ιδρύσεως του Οργανισμού, ως εκλεγμένο μέλος για την περίοδο 2018-2021.
Το Υπουργείο Τουρισμού είχε υποστηρίξει την ανάληψη της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή χώρα.
Συνδιοργανώνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, το Υπουργείο Τουρισμού της Ελλάδας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τοπικών φορέων.


H κα Κουντουρά αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που έχει καθιερώσει η Ελλάδα και το Υπουργείο Τουρισμού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, για την προώθηση μεταξύ άλλων, προγραμμάτων, δράσεων και πρωτοβουλιών που προωθούν τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.


Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού,  Έλενα Κουντουρά, και ο γενικός γραμματέας του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, Zurab Pololikashvili.