ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Δεντρόσπιτο στην Αλάσκα με την πιο άγρια θέα






Αποτέλεσμα εικόνας για H Princess Cruises θα δημιουργήσει ένα τεράστιο νέο treehouse,το Mt. McKinley Princess Wilderness Lodge στην Αλάσκα αυτό το καλοκαίρι.

H Princess Cruises θα δημιουργήσει ένα τεράστιο νέο treehouse,το Mt. McKinley Princess Wilderness Lodge στην Αλάσκα αυτό το καλοκαίρι.
To δεντρόσπιτο κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της τηλεοπτικής εκπομπής «Treehouse Masters» της Animal Planet, σε συνεργασία με το Discovery Communications.
«Οι άνθρωποι επισκέπτονται την Αλάσκα κατά βάση για να βιώσουν την ομορφιά και την περιπέτεια που έχει να προσφέρει ο τόπος αυτός», δήλωσε η Lisa Syme, Αντιπρόεδρος της κρουαζιέρας.
«Ως η # 1 κρουαζιέρα στην Αλάσκα, είμαστε πρόθυμοι να φέρουμε αυτές τις φρέσκες και συναρπαστικές εμπειρίες στους επισκέπτες της Alaska cruisetour, προσφέροντας ευκαιρίες για περισσότερους ταξιδιώτες να συνδεθούν με τους ντόπιους, τη φύση, τις ιστορικές παραδόσεις και την ιστορία της Μεγάλης Γης το 2018.»
Κάποιος που έχει επισκεφθεί το Mt. McKinley Princess Wilderness Lodge , είναι βέβαιο ότι θα απορροφηθεί από την υπέροχη θέα του υψηλότερου βουνού της Βόρειας Αμερικής-Denali.
Το treehouse έχει ρυθμιστεί για να προσελκύσει ολοένα και περισσότερα βλέμματα και επισκέψεις με επιπλέον αξιοθέατα και προγραμματισμό
tourismtoday.gr