ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Η Ολυμπιακή Ριβιέρα για πρώτη φορά σε προγράμματα διακοπών στη Σκανδιναβία




Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ολυμπιακή Ριβιέρα στην πιερια



Η Ολυμπιακή Ριβιέρα στην Πιερία καθώς και τα ιδέα(Concept) ξενοδοχεία Sunprime Pearl Beach στην Κω και Sunprime Beach Protaras στην Κύπρο αποτελούν τις νεότερες προσθήκες στα θερινά προγράμματα διακοπών που προσφέρει το 2018 ο σουηδός τουρ οπερέιτορ Ving, θυγατρική του ομίλου Thomas Cook στη Σουηδία.

Στην Ολυμπιακή Ριβιέρα προσφέρονται προορισμοί όπως η Παραλία, η Πλαταμόνας και η Πλάκα, ενώ ως καλύτερη επιλογή διαμονής στη περιοχή η Ving προτείνει το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο SENTIDO Mediterranean Village στην περιοχή Παραλίας.

Πρόκειται για τον πρώτο σκανδιναβό τουρ οπερέιτορ που προσφέρει διακοπές στην Ολυμπιακή Ριβιέρα, η οποία, όπως επισημαίνει ο οργανισμός, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός των Ελλήνων εκδρομέων. Οι τιμές είναι ελαφρώς χαμηλότερες σε σχέση με τα ελληνικά νησιά και οι παραλίες πανέμορφες, με μεγάλες αμμουδιές.

Σήμερα, σχεδόν οι μισοί πελάτες της Ving επιλέγουν κάποιο ιδέα(Concept) ξενοδοχείο για τη διαμονή τους, και είναι εκείνα που συγκεντρώνουν τις καλύτερες κριτικές πελατών.Το καλοκαίρι του 2018 ανοίγουν τα Sunprime Pearl Beach στην Κω και Sunprime Protaras στην Κύπρο, τα οποία θα είναι αποκλειστικά για ενηλίκους χωρίς παιδιά