ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Grand UK Holidays με νέο site



Αποτέλεσμα εικόνας για Grand UK Holidays με νέο site

Η βρετανική εταιρία Grand-Holidays δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Το ανανεωμένο site ακολουθεί τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του Grand UK Holidays τον περασμένο χρόνο, καθώς ο όμιλος διακοπών στοχεύει σε μια φρέσκια και θετική εμφάνιση στο διαδίκτυο.
Ο Harold Burke, διευθυντής πωλήσεων στο UK Holiday Group, δήλωσε τα εξής:
«Το UK Holiday Group έχει επεκταθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, οπότε χρειαζόμασταν τον εταιρικό ιστότοπό μας για να αντικατοπτρίσουμε το φάσμα του διαφημιστικού υλικού που έχουμε και να σχεδιάσουμε μια σύγχρονη και κομψή εμφάνιση.
Όπως ο ανανεωμένος ιστότοπος Grand UK Holidays, ο νέος ιστότοπος του UKHG ανασχεδιάστηκε με σχόλια από πελάτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες και εμπορικούς συνεργάτες, ώστε να μπορεί να αποτελεί ένα one-stop shop για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για εμάς και τα εμπορικά σήματα μας.
Το νέο σάιτ μας περιλαμβάνει περιλαμβάνει τα νέα της εταιρείας μας όπως δραστηριότητες συγκέντρωσης χρημάτων από μέλη του προσωπικού και τακτικές ενημερώσεις για τις διακοπές και τις τάσεις ταξιδιού.
Οι νέοι ιστότοποι συνοδεύονται από κανάλια κοινωνικών μέσων, με @UKHolidayGroup στο Twitter και παρουσία στο Facebook. «Ελπίζουμε οι ιστοσελίδες, τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και τα ιστολόγια να αποτελέσουν χρήσιμη πηγή πληροφοριών για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους εμπορικούς εταίρους».