Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού με τον νεοσυσταθέντα Σύλλογο Καταστηματαρχών Παραλίων Ν. Λάρισας

Η υπουργός Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη, με τον πρόεδρο του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων Ν. Λάρισας κ. Δημήτρη Χασιώτη και τον αντιπρόεδρο κ. Αλέξανδρο Μαραμή και συζήτησαν τις δυνατότητες και τις προτεραιότητες στην τουριστική ανάπτυξη στην παραλιακή ζώνη της Λάρισας.

Η υπουργός τους ενημέρωσε εκτενώς για την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο. Ανέπτυξε τις κατευθύνσεις και τις δυνατότητες, ώστε μέσα από τoν κεντρικό σχεδιασμό και τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια, τους τοπικούς φορείς, τους τουριστικούς φορείς και τον ιδιωτικό τομέα, να επιτευχθεί η δυναμική προώθηση και προβολή των προορισμών και η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.

Ιδιαίτερα συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές από την ενίσχυση της συνδεσιμότητας στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, καθώς και οι δράσεις μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ για την ενθάρρυνση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στον τουρισμό.

Ο Σύλλογος ενημέρωσε την κα Κουντουρά για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και ζήτησε τη συνεργασία και στήριξή της στις προσπάθειές του για την περαιτέρω ανάδειξη και στοχευμένη προβολή της περιοχής.
Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού,  Έλ. Κουντουρά, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Β. Κόκκαλη από τη συνάντησή της την περασμένη εβδομάδα με την αντιπροσωπεία του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλιών Ν. Λάρισας, τον πρόεδρο κ. Δ. Χασιώτη, τον  αντιπρόεδρο κ. Αλ. Μαραμή και την υπεύθυνη επικοινωνίας κα Παναγιώτα Σάρρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου