ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Προσφορά μηχανολογικού εξοπλισμού στις ΑΕΝ





Αποτέλεσμα εικόνας για Προσφορά μηχανολογικού εξοπλισμού στις ΑΕΝ
Συνάντηση με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΜΑΝ Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ Διονύση Χριστοδουλόπουλο, είχε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος δήλωσε ότι θέση της εταιρίας είναι η ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης, με την προσφορά μηχανολογικού εξοπλισμού και με στόχο η μεταβίβαση των μηχανημάτων να γίνει χωρίς καμία επιβάρυνση του Δημοσίου. Είπε επίσης, ότι η υποστήριξη σε εξοπλισμό θα είναι διαρκής.

Η δωρεά θα γίνει μέσω της εταιρίας κοινωνικής προσφοράς του ελληνικού εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε τις ευχαριστίες του Υπουργείου και της κυβέρνησης, καθώς και την ικανοποίησή του για την επιμόρφωση που παρέχει η εταιρία στο εκπαιδευτικό προσωπικό των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και για την πολιτική της απέναντι στην αντιμετώπιση της ανεργίας στην χώρα.