ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Στο Astir Odysseus Resort and Spa,αναρτήθηκε η 6η γαλάζια σημαία για τη νήσο Κω.

Εμφάνιση received_10154833413774503.jpeg

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη παραλία έμπροσθεν του ξενοδοχείου 5 αστέρων AstirOdysseusResortandSpa,αναρτήθηκε η 6η γαλάζια σημαία στη νήσο  Κω.

Εμφάνιση received_10154833413319503.jpegΗ παραλία με την επωνυμία <<Μπαμιαλίκι>> πιστοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Η διοίκηση της ιδιοκτήτριας εταιρείας OccidentalS.A. σταθερά προσανατολισμένη στη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προβολής της χώρας στο εξωτερικό,αποφάσισε να εκκινήσει τις διαδικασίες για την εξασφάλιση της γαλάζιας σημαίας στην παραλία που εξυπηρετεί τους πελάτες του ξενοδοχείου. Την ανάρτηση της σημαίας έκανε συμβολικά από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ο κ. Οδυσσέας Ράνης από τον οποίο έχει πάρει το όνομα του το ξενοδοχείο.
Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων,  με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, ο αστυνομικός διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Κοκορόσκος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Δημήτρης Γιάνναρης ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 
κ. Χρήστος Πεταλούδας, ο λιμενάρχης κ. Κωνσταντίνος Γιαλέλης, οι εκπρόσωποι από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης κ. Αλίκη Βαβούρη και κ. Δημήτρης Βαβούρης, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Κωνσταντίνα Σβύνου, ο διευθυντής της Μαρίνας Κω κ. Σεβαστιανός Μαραγκός. Παράλληλα, από τον Όμιλο της Τuiπαρέστησαν οι κ. Σταμάτης Βουκουβαλίδης, Θοδωρής Αρσενικός και Ελίζαμπεθ Κάμπερ, από τον Όμιλο DerTouristikη κ. Ειρήνη Τσιουπάλα, από τον Όμιλο CretanHolidaysη κ. Μελίνα Χόλτσερ, από την εταιρία PythonToursο κ. Παναγιώτης Τζαμάληςκαι από την εταιρεία Dodecaneseο κ. Γιάννης Καπασακάλης. Τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση υποδέχθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της OccidentalS.A. κ. Μανώλης Κριτσωτάκης και η Διευθύντρια του ξενοδοχείου κ. Ιουλία Στεφανάκη.

ToAstirOdysseusResortandSpaαναπτύσσεται σε έκταση 100 στρεμμάτων διαθέτοντας δυναμικότητα 1.000 κλινών. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι οι μεγάλες υδάτινες επιφάνειες. Συνολικά οι πισίνες της ξενοδοχειακής μονάδας καλύπτουν επιφάνεια άνω των 5.000 τ.μ. Επιπλέον, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα με τεχνητό πεδίο αναρρίχησης με ύψος 10 μέτρων.  Μοναδικός είναι και ο περιβάλλον χώρος του ξενοδοχείου με 14.779 κωνοφόρα, αρωματικά, αναρριχητικά και παχύφυτα φυτά, φοίνικες και διάφορα άλλα δέντρα.

 Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει 3 εστιατόρια και 3 μπαρ, κέντρο ευεξίας και ομορφιάς, συνεδριακούς χώρους για την εξυπηρέτηση έως 600 ατόμων, θέατρο έως 250 ατόμων, υδρομασάζ εσωτερικό και εξωτερικό, αίθουσα παιχνιδιών, αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου κ.α.) θαλάσσια σπορ, υπηρεσία φύλαξης και απασχόλησης παιδιών. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η εταιρεία υλοποιεί ανακύκλωση σε πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί, χαρτί, μπαταρίες και λάμπες.