ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Τι είδους καταλύματα και ταξιδιωτικές υπηρεσίες επιλέγουν οι Αμερικανοί

 

Οι Αμερικανοί εμπιστεύονται τα ενοικιαζόμενα καταλύματα στις διακοπές και τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες rideshares περισσότερο από ποτέ. Αυτό, αποκαλύπτει ο 16ος Ετήσιος Δείκτης Εμπιστοσύνης Διακοπών της Allianz Partners.

  • Το 53% των Αμερικανών είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει υπηρεσίες κοινής οικονομίας στα ταξίδια του αυτό το καλοκαίρι (ετήσια αύξηση 7%).
  • Η πλειονότητα τους τις εμπιστεύεται περισσότερο από ποτέ. Το 65% να αναφέρει ως κύριο λόγο την αξιοπιστία τους. Αλλος λόγος είναι η εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς ο πληθωρισμός συνεχίζει να επηρεάζει τις αποφάσεις για αποδράσεις.

Ποιες γενιές χρησιμοποιούν περισσότερο τις κοινές υπηρεσίες

  • Το 73% ταξιδιωτών της Gen Z και το 61% σε Millennials τις χρησιμοποίησαν αυτό το καλοκαίρι.
  • Ωστόσο, οι τουρίστες ηλικίας 55+ κατέγραψαν άνοδο 10% στη χρήση τους από πέρυσι, που αντιστοιχεί στο 32% της ηλικιακής τους ομάδας.

Ποιοι ταξιδιώτες εμπιστεύονται περισσότερο τις κοινές υπηρεσίες

Οι τουρίστες που εμπιστεύονται περισσότερο τις κοινές υπηρεσίες είναι όσοι κερδίζουν περισσότερα χρήματα.

  • Το 73% που βγάζει πάνω από 100.000 δολάρια το χρόνο εμπιστεύονται τις κοινές υπηρεσίες, σε σύγκριση με το 56% αυτών με λιγότερα από 50.000 δολάρια το χρόνο.
  • Το 64% στη μεσαία κατηγορία -με εύρος μεταξύ 50.000 και 100.000 δολάρια ετησίως- εμπιστεύεται τις κοινές υπηρεσίες.

«Είτε Gen Z είτε είναι Baby Boomers, τα αποτελέσματα δείχνουν πώς η πίστη και η εμπιστοσύνη των Αμερικανών στις υπηρεσίες κοινής οικονομίας φθάνει σε πρωτοφανή ύψη», δήλωσε ο Daniel Durazo, διευθυντής εξωτερικών επικοινωνιών στην Allianz Partners