ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Πτώχευση FTI : Με εταιρία της οικογένειας Ρίζου συνεχίζουν τα ξενοδοχεία της Meeting point στην Κέρκυρα

 
Τα ξενοδοχεία της Meeting Point, θυγατρικής της FTI στην Κέρκυρα, (Sandy, Sandy Villas, Mythos Kairaba) θα συνεχίζουν τη λειτουργία τους με εταιρία συμφερόντων της ιδιοκτησίας Ρίζου, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας Σταμάτης Πελάης με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, η ανάρτηση του κ.Πελάη αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μια άλλη μέρα ξεκινά για τους εργαζομένους στα ξενοδοχεία της meeting point. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε απ’ τον εκπρόσωπο της ιδιοκτησίας των ακίνητων, τα ξενοδοχεία θα συνεχίσουν την λειτουργία τους με εταιρία συμφερόντων της ιδιοκτησίας Ρίζου.

Για να είναι βέβαια και καλή η “επόμενη” μέρα θα πρέπει: 1) Το διάδοχο σχήμα ν αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις έναντι των εργαζομένων ως διάδοχος εταιρία.

2) Να τηρηθεί απαρέγκλιτα η ΣΣΕ και ενδεχόμενοι ευνοϊκότεροι οροί.

Ενημερώσαμε σήμερα τους εργαζομένους για τις εξελίξεις και δώσαμε σχετικές οδηγίες για τι θα πρέπει να προσέξουν. Συνεχίζουμε τον αγώνα για τους εργαζομένους στο γραφείο γενικού τουρισμού της meeting point».

https://www.tornosnews.gr/