ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

«Clean up the MED 2024»: Η δράση που έγινε θεσμός για το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

 

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort μια από της σημαντικότερες διεθνείς εκστρατείες προστασίας του περιβάλλοντος, η δράση καθαρισμού των ακτών της Μεσογείου «Clean up the MED».

Δεκάδες ξένοι επισκέπτες, μαζί με το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, πραγματοποίησαν εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας, τοποθετώντας και το Φόδελε στον Ευρωπαϊκό χάρτη με τις περιοχές που συμμετείχαν στη δράση για το 2024.

Με αυτόν τον τρόπο η Κρήτη γενικότερα αλλά και το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park ειδικότερα, έστειλαν το δικό τους θετικό μήνυμα σ’ ένα κοινό με έντονες περιβαλλοντικές ανησυχίες το οποίο «ταξίδεψε» μέσω των αναρτήσεων που έκαναν οι πελάτες του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση «Clean up the MED» πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε εκατοντάδες παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσογείου, προκαλώντας το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης, λόγω της μαζικής συμμετοχής ανθρώπων όλων των ηλικιών, από διαφορετικές χώρες. Βασικός σκοπός αυτής της εκστρατείας, είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανάγκη προστασίας της θάλασσας της Μεσογείου. Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort συμμετέχει κάθε χρόνο στη δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία.

Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, βρίσκεται 25 χιλιόμετρα δυτικά του διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου, σε μία ξεχωριστή τοποθεσία, με θέα που κόβει την ανάσα. Το ξενοδοχείο, απλώνεται πάνω από τη μοναδική αμμώδη παραλία μήκους 400 μέτρων της περιοχής του Φόδελε, γενέτειρα του διεθνούς φήμης ζωγράφου, Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, γνωστού ως Ελ Γκρέκο.

Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, είναι χτισμένο σε αναγεννησιακό ρυθμό, ενώ τα κτίρια είναι bungalows διαμορφωμένα σαν να ξεπηδούν από τους απαράμιλλης ομορφιάς κήπους.