ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

MSC Cruises: Νέο φθινοπωρινό πρόγραμμα κρουαζιέρας στη Μεσόγειο με προσεγγίσεις στον Πειραιά

Νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας, το οποίο θα περιλαμβάνει προσεγγίσεις μεταξύ άλλων και σε Ελληνικά λιμάνια, ανακοίνωσε για αυτό το φθινόπωρο η MSC Cruises για το κρουαζιερόπλοιό της MSC Poesia.

Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιηθούν την περίοδο από τον Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο του 2023 και θα έχουν διάρκεια 11 διανυκτερεύσεων, με δυνατότητα επιβίβασης από διαφορετικά λιμάνια της Ιταλίας (Ρώμη και Γένοβα), της Ελλάδας (Πειραιάς) και της Τουρκίας (Κουσάντασι και Κωνσταντινούπολη).

Οι προσεγγίσεις στον Πειραιά περιλαμβάνουν επίσκεψη στην Ακρόπολη αλλά και άλλα μνημεία της αρχαιότητας, ενώ η εταιρία προσφέρει και πολλά ταξίδια ξεναγήσεων.

Έπειτα από την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου ταξιδιών του, το MSC Poesia θα παραμείνει στη Μεσόγειο πραγματοποιώντας κρουαζιέρες τριών έως 10 διανυκτερεύσεων μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ στις 5 Ιανουαρίου του 2024 θα ξεκινήσει παγκόσμια κρουαζιέρα 121 ημερών, με προσεγγίσεις σε 52 λιμάνια και 31 χώρες.

Το MSC Poesia ανήκει στην κατηγορία πλοίων Musica και ξεκίνησε να ταξιδεύει το 2008. Έχω χωρητικότητα 3.000 επιβατών και διαθέτει, μεταξύ άλλων, τρεις πισίνες, ειδικές ζώνες για παιδιά και εφήβους, καζίνο και μινι γκολφ.