ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Neckermann Reisen: Έμφαση το 2023 σε Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία – «Είμαστε πολιτιστικό αγαθό για τους Γερμανούς»

 Ισχυρή εκκίνηση της χρονιάς σε επίπεδο κρατήσεων καταγράφει ο τουρ οπερέιτορ Neckermann Reisen με έμφαση στους δημοφιλείς προορισμούς παραλίας όπως η Ισπανία, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Βουλγαρία.

Ο Neckermann Reisen ο οποίος αναγεννήθηκε από την Anex Tour το 2022, στοχεύει φέτος σε έσοδα 150 εκατ. ευρώ, ενώ χάρη στους προορισμούς παραλίας, κατά τη περασμένη χρονιά, οι πελάτες του από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο έφτασαν τους 20.000.

Η στρατηγική για το 2023 περιλαμβάνει την επέκταση της προσφοράς του τουρ οπερέιτορ σε προορισμούς όπως η Ταϊλάνδη, τα ΗΑΕ, οι Μαλδίβες και η Δομινικανή Δημοκρατία, στους οποίους τον επόμενο χειμώνα θα προστεθούν η Κούβα και η Φλόριντα.

Η επέκταση αυτή θα βασιστεί σε δύο πυλώνες: Στη στήριξη των ταξιδιωτικών πρακτορείων και στην αναγνώριση των πολύτιμων στοιχείων του brand Neckermann Reisen, τα οποία εκτιμούν ιστορικά οι Γερμανοί καθώς το brand ήταν από τους πρωτοπόρους στο χώρο των τουρ οπερέιτορ από την ίδρυσή του τη δεκαετία του 1960 από τον Josef Neckermann.

Όπως επισημαίνει ο τουρ οπερέιτορ, ο Neckermann Reisen είναι ένα πολιτιστικό αγαθό της Γερμανίας και παραμένει ευρέως γνωστό και έμπιστο για τους Γερμανούς πολίτες.