ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Η 10η Athens International Tourism & Culture Expo θα διοργανωθεί 6-8 Δεκεμβρίου 2023 - Ζάππειο Μέγαρο

 

Μετά από ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά διοργάνωσης το 2022, με σημαντική αύξηση των εκθετών από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και των επαγγελματιών επισκεπτών, η Έκθεση το 2023 κάνει τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση του τουρισμού μας!

Η 10th Athens International Tourism & Culture Expo, που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Δεκεμβρίου 2023, θα σφραγίζει με επιτυχία τις εμπορικές συμφωνίες για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2024, με τη συμμετοχή: ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, περιφερειών και δήμων, ταξιδιωτικών γραφείων, εταιριών τουρισμού και πολιτισμού, θαλάσσιου τουρισμού, on line tourism systems, εξοικονόμησης ενέργειας ξενοδοχείων κ.α.

NEW AITE2

150+ HOSTED BUYERS ΑΠΟ 40 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! 

Επιλεγμένοι Hosted Buyers από 40 χώρες, στη πλειοψηφία τους Tour Operators, Travel Agencies και εταιρείες MICE, με σημαντικούς προϋπολογισμούς για τον εισερχόμενο τουρισμό, θα συμμετέχουν στην Έκθεση ώριμοι για την υπογραφή διεθνών συμφωνιών με τους Εκθέτες.

NEW AITE3

AITE4

AITE5