ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

EasyJet holidays: Διευρύνεται το πρόγραμμα του 2023 – Αθήνα και Χανιά νέοι προορισμοί

 H EasyJet holidays πρόσθεσε χιλιάδες νέα πακέτα διακοπών στο θερινό πρόγραμμα του 2023, στο οποίο περιλαμβάνονται ως νέοι προορισμοί η Αθήνα και τα Χανιά.

Στις χιλιάδες επιπλέον πτήσεις που εισήγαγε περιλαμβάνονται οι Βαλεαρίδες και το Algarve, ενώ νέος προορισμός είναι και το Πόρτο, το Μιλάνο και η Βαλένδια.

Η συνολική προσφορά του τουρ οπερέιτορ για το καλοκαίρι του 2023 είναι αυξημένη κατά περισσότερο από τρία τέταρτα, δίνοντας σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μαγιόρκα και το Φάρο πάνω από 60% περισσότερη διαθεσιμότητα.

Προσφέρονται συνολικά περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία με κόστος που ξεκινά από τις 265 λίρες το άτομο.

Ο εμπορικός διευθυντής της easyJet holidays, Paul Bixby, δήλωσε ότι το καλοκαίρι του 2023 θα υπάρξει μαζική επιστροφή των ταξιδιωτών στις διακοπές. Γι αυτό το λόγο, «αξιοποιήσαμε στο έπακρο το πτητικό πρόγραμμα του αερομεταφορέα μας που ανακοινώθηκε πρόσφατα, ώστε να προσφέρουμε χιλιάδες νέα προγράμματα διακοπών».