ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Εν Συντομία

 

Παράταση προθεσμίας αντικατάστασης παλαιών εντύπων αδειών χειριστών ταχυπλόων σκαφών με άδειες νέου τύπου

   Με απόφαση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γιώργου Αλεξανδράκη, παρατείνεται η προθεσμία για τους κατόχους παλαιού τύπου εντύπων αδειών χειριστή ταχύπλοου σκάφους με άδειες νέου τύπου μέχρι την 31-12-2025

Η TUS Airways συνδέει την Κύπρο με την Κρήτη 

 Η TUS Airways θα ξεκινήσει και πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς την Ελλάδα, με νέα δρομολόγια προς την Αθήνα στις 14 Δεκεμβρίου 2022 και προς τη Θεσσαλονίκη στις 15 Δεκεμβρίου.

Η TUS Airways θα αρχίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της να προσφέρει απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στο Ηράκλειο Κρήτης. Το δρομολόγιο Λάρνακα – Ηράκλειο ξεκινάει από 16 Δεκεμβρίου, με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα.   



Το επόμενο ταξίδι σας: Αρχαία Ευρώπη

Το φθινόπωρο στην Ευρώπη φέρνει χαμηλότερες θερμοκρασίες και λιγότερο κόσμο Είναι η κατάλληλη εποχή για να εξερευνήσετε πολιτιστικές πόλεις, όπως η Αθήνα, με τα πόδια, όπου μια βόλτα μπορεί να σας μεταφέρει σε επικούς αρχαίους κόσμους.
Ξεκινήστε από την Αθήνα