ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Το Greek Maritime Golf Event 2022, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στη Μεσσηνία

 

Ως μέρος της εστίασης της στη δημιουργία πολιτισμού, η IBTM World 2022 θα εισαγάγει τα IBTM Cultural Roadshows. Σχεδιασμένα για να προβάλλουν διαφορετικούς πολιτιστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, τα Roadshows θα διερευνήσουν πως οι προορισμοί χρησιμοποιούν τη μοναδική τους κουλτούρα για να δημιουργήσουν τεράστιες δυνατότητες στον τομέα των εκδηλώσεων.

Το “Knowledge Programme” της IBTM World θα επικεντρωθεί στο βασικό πολιτιστικό θέμα της εκδήλωσης και θα περιλαμβάνει συνεδριακά τμήματα σχετικά με τις συνδέσεις, τις επιχειρήσεις, τις καριέρες, τις επώνυμες μάρκες και τις εμπειρίες, ενώ το “IBTM Accelerate” θα παρουσιάσει καινοτόμες ιδέες με ομιλητές που θα προσφέρουν εμπνευσμένες, σύντομες ομιλίες.

Οι εκδηλώσεις δικτύωσης της IBTM World θα αντικατοπτρίζουν φέτος τη μοναδική κουλτούρα διαφορετικών προορισμών, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά δημοφιλούς “Networking Hour“, του “Club Night” και της δεξίωσης υποδοχής την πρώτη μέρα με φαγητό, ζωντανή μουσική και χορό.

Για να ελευθερωθεί χρόνος στα χρονοδιαγράμματα των buyers ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές συνεδρίες και συναντήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, φέτος το Πρόγραμμα Corporate Buyer και το Association Programme θα πραγματοποιηθούν την ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης, τη Δευτέρα 28 Νοέμβρίου.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το τουρνουά γκολφ Greek Maritime Golf Event, που για 8η χρονιά θα συγκεντρώσει περισσότερα από 100 ανώτατα στελέχη της ναυτιλίας, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

Η διοργάνωση προωθεί κάθε χρόνο τη δραστηριότητα του γκολφ, δίνοντας την ευκαιρία σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας να γνωρίσουν από κοντά τις αξίες και τα οφέλη του δημοφιλούς Ολυμπιακού αθλήματος, να θαυμάσουν τις ομορφιές της Μεσσηνίας, να αγωνιστούν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με θέα στο Ιόνιο πέλαγος, στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου και στο λιμάνι της Πύλου και να συνεισφέρουν στον καλό σκοπό της διοργάνωσης.

Οι φετινές γκολφικές δράσεις περιλαμβάνουν για τους συμμετέχοντες έναν διήμερο αγώνα shotgun scramble, με την πρώτη αγωνιστική μέρα να διεξάγεται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο The Hills Course και τη δεύτερη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο International Olympic Academy Golf Course. Αντίστοιχα, οι μη συμμετέχοντες στο τουρνουά θα παρακολουθήσουν μαθήματα γκολφ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και θα λάβουν μέρος στο putting competition που θα πραγματοποιηθεί στο The Dunes Course.

Παράλληλες δράσεις

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η διοργάνωση θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στο Welcome Cocktail by Marine Tours. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, θα βραβευτούν οι ομάδες που θα έχουν κατακτήσει τις τρεις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη και θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις για εκείνους που θα σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin. Την παρουσίαση της βραδιάς των απονομών θα πραγματοποιήσει ο EuroLeague legend Joe Arlauckas, ο οποίος θα αγωνιστεί και στο τουρνουά.

To Greek Maritime Golf Event θα ενισχύσει μέσα από τις δράσεις του την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των βραβείων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν, λαμβάνοντας μέρος στις κληρώσεις για πλούσια δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί. Το συνολικό ποσό που θα συλλεχθεί θα διατεθεί στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis.

Το Greek Maritime Golf Event, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, κ. Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το πολυβραβευμένο sports marketing agency της ActiveMedia Group.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.