ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

ΚΙΝ.ΑΛ.: 'Οι λανθασμένοι χειρισμοί της Κυβέρνησης υπονομεύουν την τουριστική σεζόν'

 

“Η χθεσινή (3 Αυγούστου) οδηγία της Αμερικανικής Πρεσβείας προς τους Αμερικανούς πολίτες για αποφυγή πραγματοποίησης ταξιδιών προς την Ελλάδα λόγω COVID- 19 και η ένταξη της χώρας μας στην υψηλότερη βαθμίδα επικινδυνότητας ‘Επίπεδο 4’, συνιστούν καίριο πλήγμα για τον τουρισμό μας”, αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής.

“Με δεδομένη την κρισιμότητα της αμερικανικής αγοράς για την ελληνική τουριστική οικονομία, η οδηγία αυτή - στην καρδιά μάλιστα της τουριστικής περιόδου - και το ‘κοκκίνισμα’ πολλών νησιών μας δείχνουν ότι ο τρόπος που άνοιξε ο τουρισμός και οι χειρισμοί της κυβέρνησης για άλλη μια φορά είναι προβληματικοί. Η αύξηση των μετακινήσεων σε συνδυασμό με τους ελλιπείς ελέγχους, η καλοκαιρινή χαλαρότητα και η επιβράδυνση του εμβολιασμού αποτελούν σημαντικές αιτίες δημιουργίας της σημερινής κατάστασης, που η κυβέρνηση οφείλει να θεραπεύσει, προκειμένου να αποτραπούν τα χειρότερα. Η τουριστική σεζόν πρέπει να διασωθεί πάση θυσία, με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των πολιτών”.