ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Περιφέρεια Αττικής: Διαγωνισμός για συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

 

H Περιφέρεια Αττικής προκήρυξε διαγωνισμό για την σύναψη σύμβασης με αντικείμενο: «Δράσεις Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης σε διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις».

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη φθάνει έως 74.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Κριτήριο κατακύρωσης  είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά βάσει τιμής για το σύνολο των υπηρεσιών.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίστηκε η Πέμπτη 29 Ιουλίου και ώρα 15.00. Οι προσφορές κατατίθενται, είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς στο πρωτόκολλο της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής έως και την καταληκτική ημέρα και ώρα. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού την Παρασκευή 30 Ιουλίου και ώρα 12:00  στην Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τμήμα Εφαρμογής προγραμμάτων και Έργων της Περιφέρειας, δημόσια, παρουσία των υποψηφίων σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας COVID-19 που θα είναι σε ισχύ (εφόσον το επιθυμούν) που υπέβαλαν προσφορά ή εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους, από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας.