ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Lesvos Food Fest Challenge | Τα Λεσβιακά Προϊόντα Ταξιδεύουν στον Κόσμο

 

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει την έναρξη της σκυταλοδρομίας Lesvos Food Fest Challenge από την Κυριακή 20/6 σε 10 τοποθεσίες σε Ελλάδα, Ευρώπη και τον κόσμο! Τα Lesvos Food Challenge boxes με αφετηρία τη Λέσβο ταξίδεψαν με παραλήπτες διακεκριμένους μάγειρες, σεφ και επιλεγμένα εστιατόρια όπου θα μαγειρευτούν με αγάπη και έμπνευση για να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του νησιού μας και του Βορείου Αιγαίου.

Το περιεχόμενο των θεματικών γαστρονομίας στις οποίες εντάσσονται τα μαγειρέματα ποικίλει ανάλογα με τις προτιμήσεις και την εξειδίκευση των συνεργατών μας. Ενδεικτικά Sardine Rolls meze, Wine Pairing, Elegant Ouzo treat, Cheesy pies and more, Lesvos high tea, Lesvos brunch time, NY DIY cocktails. H γαστρονομική σκυτάλη του Lesvos Food Fest θα περάσει από τη Λέσβο, στην Αθήνα, Σάμο, Σουηδία, Αυστρία, Γερμανία Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, ΗΠΑ.


Η μετάδοση των μαγειρεμάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα social media του Lesvos Food Fest και των συνεργατών μας και θα ανακοινώνονται σταδιακά.

Το Lesvos Food Challenge οργανώνεται  από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου και είναι υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Τουρισμού Πολιτισμού  Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Χρυσός Χορηγός  είναι το ούζο  Ισιδώρου Αρβανίτη, Χορηγοί ο Αγροτικός και Ελαιουργικό Συνεταιρισμός Στύψης και Σελάχας ΑΕΒΕΕ.