ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Νομοθετικό πλαίσιο για τον εναλλακτικό τουρισμό, ζητούν οι ξενοδόχοι Μαγνησίας

“Να γίνει επιτέλους πραγματικότητα το νομοθετικό πλαίσιο για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού”, ζητούν οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας.

Αυτό υπογράμμισε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από ορεινές περιοχές όλης της Ελλάδας, που κάθε χρόνο υποδέχονται επισκέπτες για χειμερινό και εναλλακτικό τουρισμό.

Έγκριση από τους φορείς για δράσεις τουριστικής προβολής

Σύμφωνα με την Ένωση οι τουριστικοί φορείς, θα πρέπει να δίνουν την έγκριση τους για τις δράσεις τουριστικής προβολής. Αυτό θα πρέπει να ισχύσει στις αποφάσεις του πρώτου και δευτέρου βαθμού αυτοδιοίκησης. Και όχι μόνο να λαμβάνεται υπόψη η άποψη των φορέων.

Η Ένωση θα επαναφέρει τη συζήτηση με τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τις εναλλακτικές μορφές.

Στόχος είναι να καταθέσει μια νέα, ανανεωμένη πρόταση για το τι θα πρέπει να γίνει. Όπως επισημαίνεται “θα ακούσουμε τους ειδικούς και με αυτούς θα προχωρήσουμε”.