ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Jet2holidays: Νέα αναστολή πτήσεων-πακέτων στο Αλγκάρβε | “Πουλήστε Ελλάδα”, λέει σε πράκτορες

 




Jet2 και Jet2holidays επέκτειναν την αναστολή πτήσεων και πακέτων διακοπών στο Αλγκάρβε έως τις 31 Οκτωβρίου, καθώς η Πορτογαλία παραμένει εκτός της «ασφαλούς λίστας» των χωρών της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο αερομεταφορέας είχε προηγουμένως αναστείλει το πρόγραμμα του μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι διακοπές στη Μαδέρα συνεχίζονται όπως είχε προγραμματιστεί, με το νησί και τις Αζόρες να εξαιρούνται από τις απαιτήσεις καραντίνας, σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση των νησιωτικών διαδρόμων.

“Πουλήστε Ελλάδα”, λέει στους πράκτορες

Ο αερομεταφορέας είπε σε μήνυμα του στους πράκτορες πως «έχουμε ακόμη πολλές διακοπές διαθέσιμες σε εναλλακτικούς προορισμούς.

Όπως η Μαδέρα, η Κως, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Κεφαλλονιά, η Κύπρος και η Τουρκία την επόμενη εβδομάδα, για κράτηση των πελατών σας».

Πρόσθεσε ότι οι πελάτες που βρίσκονται ήδη στο θέρετρο μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Και να επικοινωνήσουν μαζί τους σχετικά με πτήσεις επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο.