ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

FTI: Αυξάνονται οι πτήσεις προς Ρόδο και Κω το φθινόπωρο

 


Λόγω μεγάλης ζήτησης, ο γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI αυξάνει τις πτήσεις προς Ρόδο και Κω στα προγράμματα φθινοπωρινών διακοπών για τη Βαυαρία, την Έσση και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Οι οικογένειες μπορούν να κάνουν φθινοπωρινές διακοπές στην Ελλάδα με κρατήσεις τελευταίας στιμγής και με μεγάλο εύρος επιλογών, δήλωσε η υπεύθυνη Ελλάδας του FTI, Halina Strzyzewska.

Οι πρώτες πτήσεις ξεκινούν στις 9 Οκτωβρίου από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη προς Κω και θα συνδέουν τις δύο Γερμανικές πόλεις με το νησί για 4 εβδομάδες, κάθε Παρασκευή. 

Από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη θα προσφέρονται πτήσεις προς Ρόδο κάθε Κυριακή, τις ημερομηνίες 11, 18 και 25 Οκτωβρίου.

 Από το Μόναχο προς Ρόδο παραμένει η πτήση του Σαββάτου. Οι πρώτες πτήσεις ξεκινούν στις 17 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται για 4 εβδομάδες έως το Νοέμβριο. 

Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την Holiday Europe με Airbus A321, 219 θέσεων.