ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Τουρισμού επισπεύδει την ανάκαμψη του κλάδου

 


Στο πλαίσιο της εβδομάδας Κλίματος, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), πραγματοποιεί την ερχόμενη εβδομάδα την πρώτη υβριδική εκδήλωση με τίτλο  “One Voice” για την επιτάχυνση της αειφορίας.

Πέρυσι, κατά την ίδια εβδομάδα, το WTTC πραγματοποίησε το πρώτο του Φόρουμ δράσης για το κλίμα και το περιβάλλον, με τη φιλοδοξία ουδετερότητας του κλίματος έως το 2050.

Οι φετινές εκδηλώσεις “Με μία φωνή – Προς ένα λαμπρότερο μέλλον”, έχουν σχεδιαστεί για να ρίξουν φως στον καταστροφικό αντίκτυπο που έχει ο COVID-19 στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού, ως μια διεθνώς συντονισμένη προσέγγιση, που είναι ζωτικής σημασίας να οδηγήσει στην ανάκαμψη.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Ros Atkins του BBC, όπου μετά από ένα χαιρετισμό της Προέδρου του WTTC Gloria Guevara, τον λόγο θα έχουν η Εκτελεστική Γραμματέας της Επιτροπής του ΟΗΕ για το Κλίμα (UNFCCC) Patricia Espinosa και ο Αντιπρόεδρος της WTTC για την Αειφορία Darrell Wade.

Εστιάζοντας στο θέμα «Βιώσιμο ταξίδι και τουρισμός», αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο αποτελεί μέρος του επίσημου προγράμματος εκδηλώσεων The Climate Week NYC που είναι προγραμματισμένο για τις 24 Σεπτεμβρίου 2020.