ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Wizz Air: Πτήσεις από το Gatwick στην Αθήνα από τον Οκτώβριο

 


Wizz Air may look across the Atlantic for future growth - Emerging ...

Μια νέα βάση στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου δημιουργεί η Wizz Air, με πτήσεις από τον Οκτώβριο και προς Αθήνα.Θα είναι η τρίτη βάση της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Λούτον και το  Doncaster Sheffield.

Οι πτήσεις από τη νέα βάση θα πραγματοποιούνται με ένα αεροσκάφος Airbus A321. Υπολογίζεται ότι θα προσφέρονται 450.000 θέσεις ετησίως στα νέα δρομολόγια προς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, όπως Αθήνα (Ελλάδα), Νάπολη (Ιταλία), Lanzarote (Ισπανία) και Μάλτα για το υπόλοιπο του έτους.

Ο Stewart Wingate, διευθύνων σύμβουλος του Αεροδρομίου Gatwick, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κίνηση αυτή της Wizz Air σε μια εποχή που τα αεροδρόμια και οι αερομεταφορείς έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες εξαιτίας της πανδημίας.