ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Συνεργασία του ΔΑΑ με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για τεστ COVID-19 στο αεροδρόμιο




Συνεργασία του ΔΑΑ με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για τεστ COVID-19 ...

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό, αλλά και στην κοινότητα εργαζομένων του αεροδρομίου, τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου, Μοριακής Ανίχνευσης (rRT-PCR).

Από τις 5 Αυγούστου 2020, καθημερινά από τις 07:00 μέχρι τις 23:00, αφικνούμενοι ή αναχωρούντες επιβάτες και κάθε εργαζόμενος στο αεροδρόμιο, μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να προσέρχονται προς εξέταση στις εγκαταστάσεις που δημιούργησε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Επίπεδο Αφίξεων, μεταξύ των εισόδων 2 και 3). Το αποτέλεσμα της εξέτασης (σε ειδική τιμή) θα γνωστοποιείται στους εξεταζόμενους, περίπου 6 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος.