ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Apollo : σταματά τις πτήσεις από Σκανδιναβία προς Ηράκλειο

 Ο Apollo σταματά τις πτήσεις από Σκανδιναβία προς Ηράκλειο

Σύμφωνα με επιστολή του σκανδιναβικού Τ.Ο. Apollo, λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων από τη μεριά της Νορβηγίας και της Φινλανδίας προς την Ελλάδα και την απαίτηση τεστ COVID-19 για όσους Σουηδούς επισκεφθούν την Ελλάδα έως και 72 ώρες νωρίτερα από την άφιξή τους, “πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν διακόψει τις πτήσεις τους για όλη τη σεζόν”.

Για τους λόγους αυτούς, ο ταξιδιωτικός οργανισμός ενημερώνει ότι το υπόλοιπο του θερινού προγράμματος για το 2020 ακυρώνεται και θα πραγματοποιούνται μόνο πτήσεις επιστροφής.

Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει πλήγμα όχι μόνο για την τουριστική αγορά του Ηρακλείου, καθώς ακυρώνονται όλες οι πτήσεις προς και από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, αλλά και για όλη την Κρήτη.