ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

TripAdvisor: Η Aegean καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη για το 2020



Aegean Airlines: Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της ...


Την Aegean ψήφισαν εκατομμύρια χρήστες της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο, TripAdvisor, ως την καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη για το 2020, σύμφωνα με τα Travellers’ Choice Awards 2020 της TripAdvisor που αφορά τους καλύτερους αερομεταφορείς βάσει κριτικών των ταξιδιωτών. 

Η Aegean περιγράφεται στις κριτικές των ταξιδιωτών ως αξιόπιστη, και οι ταξιδιώτες την εκθειάζουν για την ποιότητα πτήσης, τα σύγχρονα αεροσκάφη της, την καθαριότητα, το περιποιητικό πλήρωμα και την πολύ καλή εξυπηρέτηση τσεκ ιν στα αεροδρόμια και το χειρισμό των αποσκευών. 

Ακολουθούν οι εξής αεροπορικές εταιρίες που αναδείχθηκαν οι καλύτερες περιφερειακές στην Ευρώπη για το 2020…

2. Air Corsica

3. Air Dolomiti

4. Binter

5. Luxair

6. Rossiya Russian Airlines

Eπιπλέον, η Aegean αναδεικνύεται και ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ελλάδας αλλά και η κορυφαία εταιρία στην Ευρώπη όσον αφορά τη διακεκριμένη θέση περιφερειακών πτήσεων.