ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Η Αθήνα υποψήφιος Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός για το 2020



Αποτέλεσμα εικόνας για Η Αθήνα υποψήφιος Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός για το 2020

Θα είναι η Αθήνα ο καλύτερος προορισμός της Ευρώπης για το 2020; Ο διαγωνισμός του οργανισμού European Best Destination “τρέχει” ήδη και η ελληνική πρωτεύουσα διεκδικεί τον τίτλο του “Καλύτερου Ευρωπαϊκού Προορισμού 2020” ανάμεσα στις 20 δημοφιλέστερες πόλεις της Ευρώπης. Μαζί με τον τίτλο, η “πρωταθλήτρια” πόλη θα κερδίσει και κάποια σημαντικά οφέλη: Την προβολή της σε αξιόλογα διεθνή Μέσα καθώς και την ενίσχυση της τουριστικής της εικόνας στην Ευρώπη.

Για να ψηφίσει κανείς την Αθήνα μπορεί να το κάνει εδώ.

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός για τρεις εβδομάδες, από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 5 Φεβρουαρίου, και η ελληνική πρωτεύουσα θα διεκδικεί μέσω των ψήφων την πρώτη θέση ανάμεσα σε άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων η Μαδρίτη, το Βερολίνο, το Παρίσι και η Ρώμη.

Είναι η 11η συνεχή χρονιά που ο οργανισμός European Best Destinations διοργανώνει τον διαγωνισμό σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά γραφεία, προωθώντας τον πολιτισμό και τον τουρισμό στην Ευρώπη.