ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Η Royal Carribean «συμμετέχει» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020







Αποτέλεσμα εικόνας για Η Royal Caribbean

Δύο κρουαζιερόπλοια της Royal Carribean θα διανυκτερεύσουν στο νέο τερματικό του λιμανιού του Τόκιο, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2020.
Συγκεκριμένα, τα ολοκαίνουργια κρουαζιερόπλοια Spectrum of the Seas και Voyager of the Seas θα καταφθάσουν στο Τόκιο πραγματοποιώντας δύο στάσεις.
Το Spectrum of the Seas θα αναχωρήσει από τη Σαγκάη στις 25 Ιουλίου και θα δέσει στο Τόκιο στις 2 Αυγούστου, ενώ το Voyager θα αποπλεύσει από το Χονγκ Κονγκ στις 26 Ιουλίου και θα φθάσει και εκείνο στο Τόκιο στις 2 Αυγούστου.
Η ιαπωνική κυβέρνηση θα αξιοποιήσει με κάθε τρόπο τη βιομηχανία των κρουαζιεροπλοίων για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες κλείνοντας ήδη συμφωνία με την MSC Cruises για τη διάθεση του κρουαζιεροπλοίου MSC Lirica ως πλωτού ξενοδοχείου, ενώ το κρουαζιερόπλοιο Sun Princess θα φέρνει κόσμο στη Γιοκοχάμα καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Ο πρόεδρος ης Royal Caribbean στην Κίνα, Bert Hernandez δήλωσε υπερήφανος που η Royal Carribean θα αποτελέσει μέρος ενός τόσου σημαντικού γεγονότος.