Το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της Ευρώπης Under -και το μεγαλύτερο στον κόσμο- είναι πλέον ανοιχτό από την περασμένη Τετάρτη, στη νότια ακτή της Νορβηγίας.
Ηδη στο…πολυπόθητο εστιατόριο οι κρατήσεις είναι sold out και ξεπερνούν τις 7.000. Επειδή το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει μόνο 40 άτομα κάθε φορά, οι πρώτες διαθέσιμες κρατήσεις για δύο επισκέπτες είναι τον Αύγουστο.
Ηδη στο…πολυπόθητο εστιατόριο οι κρατήσεις είναι sold out και ξεπερνούν τις 7.000. Επειδή το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει μόνο 40 άτομα κάθε φορά, οι πρώτες διαθέσιμες κρατήσεις για δύο επισκέπτες είναι τον Αύγουστο.
Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα προκαθορισμένο μενού γευσιγνωσίας, το οποίο θα αποτελείται από εποχιακά, τοπικά υλικά και φρέσκα θαλασσινά. Το μενού αποτελείται από 18 πιάτα με ποτά και κοστίζει 380 ευρώ το άτομο.
Περισσότερο από το μισό του εστιατορίου είναι βυθισμένο κάτω από το νερό, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια άνευ προηγουμένου εμπειρία στα νορβηγικά ύδατα. Το ανώτατο επίπεδο του περιλαμβάνει φουαγιέ και βεστιάριο. Στο μεσαίο επίπεδο στεγάζεται ένα μπαρ και ο κεντρικός χώρος εστιατορίου βρίσκεται βυθισμένο στον κατώτερο όροφο.